Left Palaa kauppaan
Tilauksesi

Ostoskorisi on tyhjä

Saattaisit pitää myös
7,00€
21,10€

Valuutta

Palautukset ja tilauksen peruuttaminen

Palauttaminen ja tilauksen peruutus

Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautuksen ehdot:

- tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Palveluntarjoajalle viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta
-tuote on käyttämätön ja CD- sekä DVD-levyjen sinetti on avaamaton
-tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella
-tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavalla tavalla

Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen. Palauttaessaan tuotteita Asiakas vastaa itse kuljetusriskistä ja palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. Tuotteen voi suomessa palauttaa Postin toimipisteistä asiakaspalautuksena osoittamalla palautuksen Suomikauppa.fi / Lako Trade Oy:lle.

Viallinen tai kuljetuksessa vaurioitunut tuote

Viallisesta tai kuljetuksessa vaurioituneesta tuotteesta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme välittömästi, kuitenkin korkeintaan 24 tunnin kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Suomikauppa.fi korvaa viallisen tai kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen hyvittämällä. Tapauskohtaisesti Suomikauppa.fi myös voi lähettää uuden tuotteen viallisen tilalle.

Tuotteen vika tai sen kärsimä vaurio tulee määritellä ja dokumentoida asianmukaisella tavalla. Viallinen tai vaurioitunut tuote tulee lähettää Suomikauppaan tarkastusta varten. Suomikauppa.fi ei toimita uutta tuotetta tai hyvitä tuotteen hintaa ennen kuin vika tai vaurio on voitu todentaa.